Örülök, hogy ide kattintottál, és elolvasod véleményemet ebben a témában is!

Igaz nem a profilunkba vág, de engedd meg hogy pár szót szóljak a weboldalunkat elkészítő cégről.
Már több honlapkészítővel is dolgoztunk, és többször megégettük magunkat, de az évek bebizonyították, hogy jól döntöttünk amikor a HW Online marketing ügynökség szolgáltatásait választottuk.

HW Online - Online marketing ügynökség

 

Weboldal készítés

 

Az ingyenes CMS rendszerünk után nehezen vágtunk bele egy egyedibe mindig azt hallottuk, hogy az egyedi CMS rendszerekkel csak a gond van. Már amikor a budapesti irodájukban tárgyaltunk és bemutatták a saját rendszerüket, éreztük, hogy ez teljesen más. Minden egyértelmű volt, nem kellett gondolkozni, mi mit csinál, nem kellett attól félni, hogy melyik kiegészítő milyen hibát fog okozni.
Nem kellett többet aggódni, gondolkozni, hanem egy dologra tudtam koncentrálni, hogy olyan tartalmakat írjak, amely a vásárlóimnak a legjobban megfelel. A weboldalam többször is fissítették, és mindig egyre több funkciót kaptunk, ahogy halad előre a keresőoptimalizálási technikák is.

 

Online marketing

 

Nekünk nem csak weboldal készítésre, hanem Online Marketinre is szükségünk volt.

Úgy gondoltuk, hogy a fizetett hirdetések segítséget nyújthatnak abban, hogy betömjék a kiesett redőnyszerelési időpontjainkat, ezért felkértük őket, hogy Google Ads (google keresőhirdetés) kampányt is indítsanak.
A várakozásunkon felül teljesítettek az Ads kampányok, mindent mérnek, így a megtérülését is folyamatosan követni tudjuk. Az elején minden nap hirdettük, most más csak időszakosan van rá szükség mert a keresőoptimalizálás is beérett. Gondolkozunk a továbbiakban a facebook hirdetés kampányok indításában is.

 

Keresőoptimalizálás

 

Konkrét keresőoptimalizálásra még nem kértük fel a HW Online-t csak tanácsadásra. A tanácsadásokkal folyamatosan jó pozíciókba tudtuk tartana önállóan is a weboldalunkat. Igaz vannak hullámvölgyek, és kiesünk a jó pozíciókból. De általánosságban elmondható, hogy jó eredményekkel szerepelünk a Google ranglistáján.

 

Összességében a HW Online csapatát, csak ajánlani tudom nektek, egy olyan szakember gárdát kaptok velük, akik kontrollálni és kézben tudják tartani az online jelenléted.
Ui: Grafikai munkákáid is rájuk bízhatod, mi a névkegyeinket prospektusainkat is velük terveztettük.