A szúnyogháló a kellemetlen rovarok ellen ( elsősorban szúnyogok és legyek! ) nyújt védelmet. Ablak esetében lehet fix műanyag keretes vagy fix alumínium keretes, valamint függőlegesen mozgatható rolós is. Ez esetben a háló nincs kitéve a téli időjárás viszontagságainak.


Amennyiben redőny is felszerelésre kerül, lehetőség van a redőnnyel egybeépített szúnyogháló szerelésére is. (max. 2m magasságig) Ez esetben a redőny és a szúnyogháló egy tokban helyezkedik el, de a dupla, kefézett vezetősínekben  egymástól függetlenül mozgatható.
E megoldás rendkívül praktikus és nem utolsósorban olcsóbb is, mint utólag szerelve.

Ajtó esetében szerelhető oldalra húzható ( dupla ajtó esetében középről két oldalra elhúzható ) mágneszáras, vagy zsanéros nyitható változatban.

Mindkét változat bármikor utólag - a redőny felszerelése után - is szerelhető. Természetesen mindkettő tiszta alumínium profillal készül, melynek alapszíne a fehér vagy barna, de igény szerint bármely RAL színre szintereztethető.

Alumínium redőny esetén - amennyiben a redőny alumínium elemei aranytölgy, dió vagy mahagóni színben készülnek - hozzá illő színharmonizált profillal készülhet a szúnyogháló is.


Műanyag keret esetében a keret fehér vagy barna lehet.

A háló maga, antracit színű UV álló üvegszálas, erős anyag.SzúnyoghálóÁr
Fix műanyag keretes 7.000 Ft / m2
Fix alumínium keretes 10.000 Ft / m2
Mozgatható alu keretes, függőleges (ablakra) 14.000 Ft / m2
Mozgatható alu keretes, vízszintes (ajtóra) 17.000 Ft / m2
Alu keretes zsanéros 17.000 Ft / m2
RAL szinterezés+22%

*Az árak az anyag- és szerelési költséget is tartalmazzák, mivel vállalkozásunk alanyi adómentes, a bruttó és nettó árak megegyeznek!

Szúnyoghálók esetén a minimum számítandó méret: 1,1 m2