Általában új lakóparkok, társasházak építésekor a kivitelező a nyílászárók fölé csak egy előkészített redőnytokot épít ki, néhány esetben pedig a redőny vezetősínjeit is.

Ez esetben beszélünk redőny beépítésről, amikor a már előkészített tokba bekerül a redőny palástja, illetve egyéb szükséges alkatrészek. ( tárcsa, acéltengely stb. )

Ez szintén lehet műanyag vagy alumínium lécekből. A lécek minősége ugyanaz, mint a külsőtokos kivitel esetén, tehát a redőnylécek mindkét esetben 3,7 cm-esek , alumínium redőny esetében a lécek között purhabszerű anyaggal, a jó hőszigetelés és stabilitás miatt és arriterrel a redőnylécek elcsúszásának megakadályozása miatt.

Mivel redőnybeépítés esetén más árral dolgozunk, mint külsőtokos kivitelnél, mindenképpen szükséges előzetes árajánlatkérés. Amennyiben megközelítőleg tudja a méreteket, szívesen adunk ajánlatot akár e-mailben, akár telefonon.

Redőnybeépítés esetén is kérhető kézi - gurtnis vagy zsinóros - illetve motoros mozgatás is. ( utóbbi esetben általunk kerül beépítésre a csőmotor a redőny acéltengelyébe ).

Új lakások esetén sok esetben kiépítésre kerül a motoros mozgatáshoz szükséges vezetékelés - ezt kérjük, minden esetben jelezze az ajánlakérésben!

 

 

 Redőny beépítésÁr
műanyag palást (meglévő tok és lefutó sín esetén - tartalmazza a tokba szükséges összes alkatrészt, valamint a gurtnibehúzó dobozt és a gurtnit is ) 14.000 Ft / m2
alumínium palást fehér (meglévő tok és lefutó sín esetén - tartalmazza a tokba szükséges összes alkatrészt, illetve a gurtnibehúzó dobozt és a gurtnit is )24.000 Ft / m2
műanyag redőny beépítése, ha csak a redőnytok került beépítésre - tartalmazza a tokba szükséges összes alkatrészt, valamint a gurtnibehúzó dobozt és a gurtnit is 14.000 Ft / m2 + 3.000 Ft / fm a kefézett műanyag vezetősín
alumínium redőny beépítése, ha csak a redőnytok került beépítésre - tartalmazza a tokba szükséges összes alkatrészt, valamint a gurtnibehúzó dobozt és a gurtnit is 24.000 Ft / m2 + 4.000 Ft / fm az alumínium kefézett vezetősín

Az árak tartalmazzák a beszerelés költségét is, valamint meglévő lefutósínek esetén a tokba szükséges többi alkatrészt is!

 

A redőny palást beépítése esetén - amennyiben a redőny tokja és vezetősínjei előre kiépítésre kerültek -, a m2 ár tartalmazza a beépítéshez szükséges egyéb alkatrészeket is! ( fémhenger,tárcsa,csapágyak, gurtni + gurtnibehúzó doboz)